Ръководство за подаръци за празници за 2012: За жените

aw, да. Мама направи дъска за настроение … за мами (или какъвто и да е вид други жени там). Така че без допълнително обожание, ето какво обичам – както като концепции за подаръци за колегите Gals в живота ми … или дори за това, че самият откривам под дървото. О, както и в процента на интерес на икономията, има много неща под 15 долара, няколко находки от 30 долара или по-малко, както и няколко продукта, които се разминаха там (но нищо над 65 боб).

1. Това забавно се наслаждавайте на часовника от Anthropologie е доста сладък. Може би ще видя как ще вляза в него с братя и сестри в законодателството (тъй като много от нашите домакински подаръци са в обхвата от 30 долара, този подарък от 58 долара е най -подходящ за двама души да споделят).

2.Тази 48 долара блестящо оцветено задържане е моето сладко. Аз абсолютно го използвам вътре в огромната си чанта OL (за да си върна покупката в кавернозната си чанта), както и след това да я извадя на всякакъв вид събитие, когато искам да пътувам по -леко.

3. Наистина вече имам една от тези кожени писти за ключодържатели-както и най-вероятно ми спестява поне десет минути на ден, тъй . Както и вие, хората разбирате, аз съм заблуден за Grellow.
Нашите предпочитани видеоклипове

4. Тази шапка POM-POM от Target е под 23 долара, както и би изглеждала възхитителна за много всеки.

5. Думите не могат да разкрият точно колко ми харесва тази варианта на леопардови долара от 30 долара. Вярвам, че това би накарало всякакъв вид жена да се чувства фантазия.

6. Точно колко доста (или дори трима) от тези хора, всички сияещи, както и завладяващи на камината или перваза? както и всички те са идеални сега. Аз абсолютно бих се хванал за един от малките $ 19, както и да направя някои бисквитки, както и да ги предоставя на страхотен добър приятел заедно (за мен уют = оброчна свещ, трепнеща през прозорците, докато смуча бисквитките). Актуализация: Те предложиха от по -малките $ 19 души – Bummers!

7. Изпуснах няколко тежки намеци на Дядо Коледа, които щях да подгоня тези хора в този богат изумруден цвят (Джон сладко ми взе различен набор от обеци от Кендра Скот миналата година, както и съм ги използвал около милион пъти от).

8. Всички ние разбираме, че харесвам огромни обеци, но не съм сноб за тях. С други думи, много от моите са под 8 долара-като тази доста двойка от Tar-Jay.

9. Това е моят изключително предпочитан лак за нокти досега (той е еко, както и остава завинаги), както и тези три цвята се чувстват доста радостни за празниците (намерени тук, тук, както и тук).

10. Джон, както и аз имам колекция от кадри на Capiz за ежегодно, че сме женени със снимка на нас, направена на годишнината си вътре. И въпреки Ударете кошчето за клирънс в Anthro за под десет долара).

Ууп, ето го. Мама изброява ваканционните вкусотии за дами.

Актуализация: Можете да проверите всички наши предпочитани открития за декорация на празничните декорации точно тук – много от които са под 15 долара!

*Тази публикация се състои от партньорски връзки*

Още статии от млада домашна любов

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *