Раздел Cityline

Е, това е истински поглед, ако четете този блог преди 9:00 миналата седмица нашият прекрасен главен редактор, Сюзан ДиМма, говори модели от нашия проблем през януари 2011 г. за запис на Cityline , както и можете да хванете епизода в ефир днес! Задачата ми е да взема визията на Сюзан, както и да го направя истина на снимачната площадка, която в тази ситуация беше пресъздаването на две от нашите стилни пространства за 2011 г. Ще ви покажа как точно сме хванали едно от тях по -долу.

Това пространство беше първият избор на Сюзан за пресъздаване – който също се случва да бъде нашето покритие от изданието от януари 2011 г.! Този стил е на моя дизайнерски смачкване, Брад Форд, както и ние го нарекохме „Новият модерен“. Няколко от любимите ми аспекти от това пространство включват традиционните съвременни парчета, онези великолепни кадифени възглавници, както и всички уникални скулптурни парченца, които са разпръснати из стаята.

И така, тук идва моята трудност. Удрях магазините, за да започна да се снабдява. Първа спирка, Elte, където открих дивана, който ще бъде основният фокус върху снимачната площадка, заедно с изключително Брад Форд-еска страничен стол в затруднена кожа.

Това многоглаво приспособление беше прибрано в ъгъла на задната стая. Elte също е най -добрият източник за онези зашеметяващи кадифени възглавници!

На следващо място, Mjolk за килим за кожа на козина – очевидно това е елени. Западният вирджинец в мен вярваше, че е красиво!

Имах най -лошото време, опитвайки се да открия перфектната масичка за кафе … докато не спрях в Холс Клуни, както и се натъкнах на тази съвременна красота.

Дори на пет фута не беше това великолепно парче керамика, което добави този занаятчийски поглед към пространството.

Район никога не е напълно завършен без някои произведения на изкуството, така че бързо спиране на Art Interiors реши този брой! Открих няколко отпечатъци на Джошуа Дженсън-Нагъл, които разбрах, че ще работят изцяло за този комплект.

Последната спирка за деня беше в един от любимите ми магазини, Западен бряст. Избрах всички липсващи парчета там, за да нахлуем от пространството, като странична маса на пън на дърво, както и няколко парчета от новата им грънчарска линия от Shane Powers. Тази линия определено си струва да се провери, преди да предложи!

Накрая се свързах бързо с нас с приятелите си в IKEA, за да взема назаем един от техните кокетни сизални килими, за да заземят цялото пространство.

Войла! Крайният продукт. Вярвам, че се събра хубаво, не мислиш ли? Не забравяйте да се настроите в Cityline днес в 9:00 ч. ИЛИ го уловете, когато се излъчва отново по -късно следобед в 14:00. Събрах и още една цяла стая, но ще трябва да гледате шоуто, за да видите!

За да видите повече от стила на Сюзан, проверете галерията с картини на нейните къщи. Плюс това, вижте нашата галерия с картини на всички тенденции през 2011 г.

Фото кредити: 1. LONNY декември 2009 г./януари 2010 г., фотография от Патрик Клайн2-8. Катрин Бала

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *