Предложения за домашна инспекция

Инспекция на къщата – която обикновено струва между 300 до 500 долара – е визуална проверка на жилищен имот, който може да ви предупреди за потенциално основни проблеми с физическото състояние на дома, преди да затворите покупката.

Не всички канадски провинции се нуждаят от продавач на къщи, за да разкрият информация за проблемите с жилищната си собственост на заинтересованите купувачи; Без експертна проверка може да се занимавате с скъпи изненади, след като къщата е попаднала в ръцете ви.

Инспекторът ще анализира всички аспекти, както и системи в дома, включително електрическата, отоплението, както и охлаждащите системи, водопроводните, стените, тавана, покривната система, както и всички прозорци, както и вратите; Те ще разгледат мазето, таванското помещение, както и изолацията; В допълнение, всички структури на дома ще бъдат визуално инспектирани. Ако се изисква да наемете експерт, изграждане на проверки в Мелбърн.

Инспекторът ще отбележи всякакъв вид скрити дефекти, както и трябва да ви предложи с писмен цитат от всякакъв вид ремонтни работи, които изискват незабавно да бъдат завършени. Трябва да се измъкнете с концепция за премахване на това, което трябва да се извърши ремонтни работи в бъдеще, както и разбиране за това, което ще разходи приблизително за запазването на къщата през следващите няколко години. Също така се препоръчва да се получи тестване на елиминатор на радон, както и услуги за смекчаване.

Ако възникне проблем, ще имате шанса да се справят, както и фиксирани (за сметка на собственика) или да коригирате разходите за покупка.

За да откриете инспектор на експертна къща, свържете се с Канадската асоциация на House, както и с инспектори за жилищни имоти във вашата провинция. За много повече информация вижте www.cahi.ca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *