Открийте най -добрите тенденции и акценти от дизайнерския редактор на New York Design

Лорън Петроф споделя вътрешен поглед към търговското изложение NY Now Now.
Всяка година близо до края на лятото, няколко от редакторите тук в House & Home се отправят към Ню Йорк за двудневния блиц на дизайнерското вдъхновение, което е Ню Йорк сега. Двугодишният пазар и търговското изложение се фокусират върху домашните, начина на живот и подаръчните продукти и докато по -голямата част от присъстващите са търговци на лов за зашеметяващи колекции, моят колега Джен Масо и аз трябва да присъстваме като мухи на стената – готови да обхване Ново и какво следва.

Ето някои акценти и предстоящи тенденции от шоуто на Whirlwind Design …

Тези ръчно раздути стъклени съдове от Джо Кариати демонстрират зашеметяващата гама от цвят, която видяхме на пазара. Винаги е интересно да видим смяната в палитрите с течение на времето и тази година видяхме много наситени, но все пак земни цветове – дори щипките, лилавите и портокалите имаха естествено качество за тях. Тези парчета биха направили страхотен акцент към която и да е стая, като се има предвид, че приглушените им тонове са много жизнеспособни.

Ние идентифицирахме подобни цветове на занаятчийския текстил на стоки на нови пазари, Sien + Co и Tantuvi Studio (като се започне от горната лява част) и обичахме как тези цветове се комбинират с прости, но същевременно графични модели.

Също в сферата на модела, тези задълбочени текстил от Manglam Arts (горе вляво), Sugar Peathe (отдолу) и Walter.g (горе вдясно) наистина ни хванаха окото. Тяхното глобално, фино винтидж усещане идва с любезното съдействие на техники като блокче-печат и умиране на батик.

Видяхме и много творчески дизайни на настолни плота. Merchant Hawkins New York изглежда черпи вдъхновение от небесните тела в тяхната специална колекция на плота.

През последните години се наблюдава тенденция към силни каменни изделия в неутрални тонове, но наблюдавахме много порцеланови, керамични и китайски кораби с ръчно рисувани разкрасявания на изложението-признаци на смяна, която предстои.

Дизайнер: Джил Роузвалд, Гранитът (най -горният ред), Малка Дина, Никълъс Нюкомб (долен ред)

През последните няколко години окачванията на стените на Boho бяха мини-тренд през последните няколко години, но в Ню Йорк сега едва се виждаше макроме. Но това не показва, че стените са били пренебрегвани. Възхищавахме се на редица смели и тъмни вертикални повърхностни украшения, включващи метали и естествени материали.

Дизайнер: вратата на Дхарма (горе вляво), неуспех (вдясно), Анна Карлин (отдолу вляво)

Въпреки че нямаше изчерпателно количество осветление на търговското шоу, имаше няколко значителни парчета на показ. Много от тях споделиха привлекателно скулптурно качество, с изгорени, тъмни облицовки, а не ярки и лъскави.

Дизайнер: Roll & Hill (вляво), Gentner (вдясно)

Накрая, с по -широка бележка, Джен и аз видяхме доста закръгленост и плавност, когато се отнасяше до аксесоари. Съвременни и органични, мисля, че тези форми са чудесно отклонение от ъгловите акценти, от които сме виждали толкова много.

Дизайнер: Светлина + стълба (вляво), далеч и голям колектив (горе вдясно), Klein Reid (отдолу вдясно)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *