Няма да повярвате, че това е апартамент под наем!

Декорирането на апартамент или апартамент под наем се предлага със собствен набор от предизвикателства. Много наемодатели няма да позволят на наемателите си да добавят толкова много бои към апартамента си-но когато чифт дизайнери от световна класа са наемателите, нещата се променят. Такъв беше случаят, когато архитектът Максим Вандал и дизайнерът Ричард Оуелет от дизайнерската фирма Les Ensembliers се преместиха в апартамент или апартамент за наем или кондо в Монреал. Техният хазяин даде на двойката Carte-Blanche да преустрои интериора, което доведе до шестседмичен проект. „Ние сме най -лошите си врагове“, казва Ричард. „Не можем да живеем в не хубаво.“ Вземете екскурзия от апартамента или апартамента на Golden Square Mile, който изтласква границите на това какъв може да бъде апартамент или апартамент под наем.

Този тапет с вади Zebra е „перфектният фон“, казва Ричард. „Използвах го в много стаи в апартамента, което прави ефекта много по -фин. Ако сте го използвали на една функция стена, тя ще ви крещи. ” Двете произведения на изкуството с черна рамка са от майката на партньора му Максим Вандал, Моасет Баучер.

Хитове от екзотичен модел – богато украсеното бюро и chinoiserie urns, например – са визитната карта на Les Ensembliers. „Синият и бял Китай е като страхотен чифт черни панталони“, казва Ричард. „Можете да го смесите и да играете с него във всяко пространство.“ На входа той слоеше големи буркани с джинджифил – някои стари, някои нови – за да създаде момент под късметлия светлина от Селадон. Графичните тапицирани табуретки дават винетка.

В рамките на шест седмици след наемането на апартамента, двойката накара своите доставчици да построят и репулстрират нови парчета за цялото място, включително драперии, килими и покрит с коприна осман, който придава на зоната за сядане пътен фокус. Черно -бял диптих от художника от Монреал Агнес Ménabréaz добавя още един динамичен слой модел на микса.

За да подобрят безжизнената кухня, дизайнерите боядисаха бял лак върху шкафа, острова, подове и гръб. Но най-голямото въздействие дойде от покриването на стените в тапет с варовик с орхидеи. Причудливото му усещане, смесено с оформени висулки и китайски антики, придава на кухнята зашеметяващ стил.

В малкия ден точно от кухнята, екзотичен килим в топли земни цветове допълва орхидеовите тапети.

Смесена медийна портрет на Ив Сен Лоран от Андре Моне виси до вратата към деня в кухнята. През съседната врата е снимка на Стив Маккуин. „Портретите се балансират един друг, тъй като са и черни и бели, но единият е буквален, а другият е много по -модерен“, казва Ричард.

Докато основните жилищни зони са леки и ярки, спалнята е настроена и слоеста с текстил, изкуство и книги от пътуванията на двойката. Цветният килим от Оушак придава усещане за история.

Ричард и Максим създадоха интимна зона за превръзка, като затвориха вратата към хола с античен гърди и високо огледало. Папките стените с графичен модел от Кели Уърстлер прави силно изявление и придава на малкото пространство по -уютно усещане.

Оригиналната мивка на пиедестала в душ кабината за собственост беше малка, непрактична и вдъхновяваща. С реколта конзола те взеха за 200 долара на пазар на бълхи и мивка от 150 долара, дизайнерите успяха да създадат пространство с характер.

Искате ли да видите много повече интериори от Les Ensembliers? Екскурзия A BRIGHT дом с модел и личност тук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *