Новото приложение HomeKit „устройства“ е напълно безплатно за ограничено време

по -рано тази седмица, ние ви показахме как да добавите HomeKit Control към вашата настройка на SmartThings. Сега ето своевременно стартиране на приложението, което ви дава друга опция за част от тази настройка.

„Устройствата“ е ново приложение на Apple Homekit, което има за цел да направи управлението на вашите умни устройства за дома по -просто от всякога от вашия iPhone, iPad и Apple Watch. LinkDesk Кажете, че приложението ви позволява да включите и изключите устройствата си с едно докосване и нивото на светлината също може да се регулира.

Всички ваши умни устройства за дома са показани в обобщение и могат да бъдат сортирани по категория или местоположение. Това позволява бърз, лесен достъп до отделни устройства. Приложението е за iOS 8.0 или по -нова версия, може да се използва с Apple View и за отдалечен достъп чрез Apple TV. Най -добро от всички, мъжете от LinkDesk ни казват, че приложението ще бъде напълно безплатно за следващите няколко дни …

… И тъй като Коледа бързо наближава, ние предоставяме устройства, напълно безплатни за кратък период от време, за да споделим вълнението си от това развитие с всички ранни потребители на HomeKit! Изтеглете в App Store.

Интуитивна работа – Независимо дали устройствата за интелигентни дома са включени или изключени в дома и с коя интензивност работят, сега е ясно видима и може да се регулира с едно докосване.

Удобни групировки – Умните домашни устройства от една и съща категория могат да бъдат удобно групирани и контролирани заедно. Това означава, например, че всички светлини могат да се регулират едновременно или всички нагреватели могат да бъдат включени централно включени и изключени.

Интелигентни сцени – сцените се показват по особено ясен и разбираем начин и могат да бъдат задействани само с един кран. Например, предварително конфигурирана сцена за отсъствие може да изключи отоплителните агрегати, да изключи всички светлини и автоматично да заключи вратите.

Перфектно време-Устройствата могат автоматично да се регулират в предварително зададени времена, или еднократна или на определени интервали. Настройката на задействанията е също толкова лесно, колкото настройването на конвенционален будилник.

Нов изглед на Apple – Вече можете да контролирате своите умни домашни устройства от вашия Apple View бързо и лесно и по същия интуитивен начин, с който сте свикнали от приложението iOS.

#
Визуализация
Продукт
Оценка
Цена

1

TP-Link Tapo Smart Plug Wi-Fi Outlet, работи с Amazon Alexa (Echo и Echo Dot), Google Home, …

40 811 отзиви

£ 18,82

Покупка на Amazon

2

Echo Flex – Умните домашни устройства с гласов контрол с Alexa

15 352 отзиви

£ 9,99

Покупка на Amazon

3

Smart Lock, Ruveno Slim Smart Lock Lock, заключване на вратата на пръстовите отпечатъци, заключване на входната врата без ключ, ключалка на вратата …

60 отзиви

£ 169.99

Покупка на Amazon

LinkDesk.com: Предлага се в iTunes

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Последна актуализация на 2021-10-04 / партньорски връзки / изображения от Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *