Нова система за автоматизация от Monster

„От производителя на най -значимата марка в кабелните телевизори и телевизионните почистващи препарати идва монументален продукт за управление на дома, три години в създаването, с помощта на 40 инженери на пълен работен ден. Новата платформа за автоматизация на Monster Cable надхвърля отдалеченията на Z-Wave и контролите на осветлението.

Контролер за домашно кино и осветление 300
С участието на Omnilink-Monster Home Cater AVL300 е референтен контролер на много стаи, който за аудио, видео, осветление и всяко друго отдалечено контролируемо устройство. Работи през стени, тавани и подове, благодарение на вградената си RF безжична технология. Тази функция дава на потребителите контрол на цялата къща, дори за многозонови системи.

Контролер на домашно кино 100
Контролерът за домашно кино Monster 100 замества и надвишава всичките ви съществуващи дистанционни контроли. Той командва дори най -фантастичните A/V системи, но е достатъчно лесен за използване на цялото семейство. Бутоните за активност изпращат няколко команди на множество устройства автоматично, създавайки истинско едно докосване.

Прочетете много повече в тази статия на CEPRO: Monster контролери

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *