Моята технологична мизерия: Подкрепяйки поколението за рестартиране

, която ми харесваше, че съм човек, който хората питаха за технологиите. През последните няколко години, въпреки че се превърна в истинска болка в задника.

Имах първото си обаждане от „поддръжка“ от член на семейството в 8:33 ч. Една сутрин миналата седмица. Не е преувеличение да се каже, че получавам стотици индивидуални въпроси седмично по тези неща. На всичкото отгоре изглежда, че хората обичат да ми се осмеляват и за техните технологични провали. Имах достатъчно.

Сигурен съм, че много от вас, които четат това, са в една и съща позиция – определеното „техници“ сред вашите приятели и семейство. Въпреки че технологията се подобри по един начин, иронията е по -простото нещо, което уж получава, за да работи по -сложността, която се случва зад кулисите, за да даде тази илюзия.

Това от своя страна означава почти всичко в съвременния технологичен живот – таблети, компютри, мобилни телефони, безжични телефони, принтери, рутери, WiFi разширители – ще разочарова на някакъв етап. И това е само хардуерът. След това има браузърите, актуализациите на софтуера, злонамерен софтуер и вирус.

Лесно е да видите как всичко това може да бъде загадка за потребителите, след като излезе извън техния опит. Но моля ви, ако сте един от тези, които гледат вашия приятел, тогава опитайте да си помогнете първо. Изключете го и отново отново (наистина). Ако това не го сортира, опитайте Google. Нямаме нищо против да помогнем, когато наистина сте заседнали, но е време да се възползвате от всички страхотни ресурси там и да си помогнете първо.

О, и не забравяйте да благодарите на горката си техника тази Коледа

Споделя това:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
електронна поща
| Повече ▼

WhatsApp
Печат

Skype
Tumblr

Телеграма
Джоб

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *