Концепциите за задния двор в стил Patio

Имате ли задния двор в изискване за преобразяване? Имаме преди и след снимки от Techo-bloc, за да повлияем на следващия ви дизайн на вътрешния двор!

Techo-Bloc предлага камъни за каквото и да е от вътрешни дворове, както и за шофиране до външни стени, както и екстериора на вашия дом. Подобно на външния модел на кухнята, който представихме в нашия брой през май 2015 г.? Techo-bloc също има външни фурни за пица, огнени, както и остров на скара/барбекю. (Тази публикация в блога е спонсорирана от Techo-Bloc.)

Преди

В предишното си състояние тази морава не беше изключително полезна за собствениците на жилища. Младата двойка желаеше смела, оригинална зона, която ще им позволи да провеждат големи домакински събирания, но също така ще бъде удобно за по -малка група приятели. Вие #seethepotential?

След

Просторният заден двор сега функционира като изключително продължение на дома им!

3 решаващи съвети в стил

1. Произвеждайте зони

Разделяйки задния двор на секции, те успяха да произведат ясно дефиниран извън хола, пространство за хранене, както и салон. Когато големите групи посещават, те могат да се скитат свободно с цялото пространство, както и по -малките групи могат да останат в една област. Стилът на потъване прави зоната на огнената зона да се чувства уютна.

2. Изберете фантастични материали

Ключ към този външен вид: Мъдрият избор на камък. Травертинските плочи бяха използвани за основните пътища. Матовият варовик от слонова кост се отличава с фини маркировки на върха, които добавят структура, както и характер. За да направят външния вид по -малко официален, те раздават по -малки плочи, както и запълниха пространствата със скали.

Ниските стени – които се удвояват като пейки – в камъка в Манчестър контрастират с по -леките каменни подове. В този потънал салон, както и зона за хранене, те отидоха с допълващи се Blu полирани плочи в кестеняв кафяв, както и лента от по-малкия антика камък в шоколадово кафяво, за да подчертаят камината. Говорейки за огнени …

3. Помислете за външна камина

Останете топли от прекратяването на по -хладни нощи – на открито! Домакинството избра газ за изгаряне на газ във Валенсия, както и го заобиколи от каменни пейки Techo-bloc. Точно тук, в H&H, видяхме, че моделът на Firepit расте, както и го представи в предстоящия ни брой през юни.

Вижте много по-вдъхновяващи снимки, както и получавате концепции за методите за подобряване на вашия двор, предния двор, алеята, както и много повече на techo-bloc.com или телефонно обаждане 1 877-832-4625, за да откриете търговец или техно -Pro инсталатор във вашия район.

Концепция, ландшафтен дизайн на Greenart. Инсталация, Lakeridge Contracting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *