Как да актуализираме традиционното пространство за хранене

за хранене често са най -официалните части на нашите домове, което означава, че те са склонни да бъдат зоните, които най -много изискват малко треперещи. Това обаче не означава обстрелване на чисто нов комплект за хранене или други промени в големи билети. Вместо това тук има четири лесни, достъпни метода за модернизиране на традиционно пространство за хранене, които оказват огромно въздействие.

1. Поставете си бельо с няколко бегачи на масата, или през един още или отгоре на покривка, придава оживена вибрация Boho. Това също е достъпен, както и завладяващ метод за добавяне на цветове, както и модел в стая.

2. Превключете вашата визуална степен на визуална степен на интерес, като добавите няколко съвременни стола в сместа, в ярко бял или силен оттенък. Това е още един метод за въвеждане на цвят в комплект за всички дърво, както и достъпен метод за направата на стилно изявление.

3. Предоставете на вашия полилей съвременен полилей за съвременен Updatea с малки нюанси може да изглежда задушен, както и остарял, особено сдвоен с традиционен комплект за хранене. Само премахването на нюансите, както и оставянето на подложени крушки е супер съвременен заместник – както и безплатно!

4. Изкопайте Rugconsider, търкаляйки килима си, както и го съхранявате или го използвате в още едно пространство-голите подове се чувстват по-отпуснати, както и спокойни. Ако голите подове не са вашият стил, опитайте да поставите цветен или графичен бегач, успореден на вашия комплект за хранене за съвременен асиметричен вид, както се вижда по -горе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *