Детски мебели

, съдяйки по последните съобщения на пресата и покани за душ, изглежда, че е сезон на бебето. Преди няколко години модерният дизайн от висок клас за деца често беше цитиран като тенденция. Сега мисля, че това е преминало тази точка и се превърна в норма. В известен смисъл той обобщава всичко, което искаме в дизайна, защото когато се отнася за техните деца, много хора не са готови да жертват качество, строги стандарти или стил на околната среда.

Един от пионерите на готините, модерни бебешки стаи е дизайнерът Дейвид Нето. Първоначално наричан Netto Collection, той разработи своята мебелна линия, за да отговаря на вкуса му, когато стана баща. Линията сега се нарича Maclaren Nursery и включва някои нови парчета, всички все още са предназначени да преминат към стаи за възрастни. Разсадникът, който той създаде за този апартамент или апартамент на Долна Пето авеню или апартамент в Ню Йорк, например, включва Moderne Changer (по -горе). (Дейвид Нето е известен и с сензационния пораснал интериори, разбира се. Вижте някои от неговите дизайни и вдъхновения в нашата галерия.)

Много от парчетата на Netto са най-добри за апартаменти с отворена концепция или малки пространства, като се има предвид, че не крещят „Kiddie“. Пример: Новият Louis Changer/скрин (вляво) е толкова моден, колкото е практичен. Това има особен смисъл, когато смятате, че много хора, включително няколко мои приятели, откриват, че очакват, докато все още живеят в малък апартамент, опитвайки се да намерят къща. Всичко от колекцията на Netto е достойна инвестиция, като се има предвид, че можете да изградите детска стая в ъгъл. Плюс това, те правят страхотни преходни парчета по -късно. Cabine Crib, горе вдясно, например, има чекмедже за съхранение и се превръща в дете на дете.

Има много страхотни продукти и магазини (и за щастие много от тях бяха стартирани от заети родители, така че обикновено можете да намерите и закупите всичко онлайн). Друг добър избор е Ducduc. Обичам тази слънчева, свежа разсадник, показваща своята серия Dylan.

Базираната в Торонто компания, основана на родители, Monte Design Group, е друг чудесен пример за добре изглеждащи, качествени мебели за деца и бебета. Простият, вдъхновен от скандинавски вид на високия стол Таво (вляво) може да работи в почти всяко пространство. Той дърпа идеално до масата, премахвайки нуждата от (и зрител на) табла. Изработена от твърда кленова дървесина и бяла кожена кожа, също е лесно да се почисти.

Вероятно сте виждали абстрактните модерни мобилни телефони на Flensted в много тазобедрени пространства – този е част от цената на много от тях и би била чудесна алтернатива на полилей в детска стая. Все още обичам външния вид на бляскаво осветление в разсадник, но този награден кокошки картон мобилен (горе вдясно) добавя сладка, подредена вибрация, която е малко по-подходяща (и практична).

Лично аз изглежда ми липсва сватбеният/бебешкият ген, но ако трябваше да проектирам детска стая, щях да работя около тази суспендирана люлка на Leander (налична в Канада чрез Tulip Juvenile). Доволен съм, че люлеещият се басинет може да изглежда толкова добре и обичам изцяло бялата схема.

Има също толкова много дизайнерски блогове, списания и онлайн сайтове, посветени на децата, тъй като има страхотни мебели и аксесоар, но това е друга тема в блога. Ако обаче говорите френски, човек, който трябва да проверите междувременно, е базираното в Париж списание Milk. Кой е вашият любим?

За много повече идеи за декориране на детска стая, вижте нашите галерия за снимки на децата си.

Фото кредити: 1. Апартамент на Долна Пето авеню, David Netto Design2a. Louis Changer, Maclaren Nursery2b. Cabine Crib, Ella + Elliot3. Серия Dylan, Ducduc4a. Tavo High Stear, Monte Design Group4b. Prize Hen Mobile, Ella + Elliot5. Leander Cradle, бебешкият бутик

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *