Вкус на Чикаго

в другия ми живот Аз съм пътешественик, поради което, ако често се настройвате в този блог, ще забележите, че ще отида на непоколебимо количество бързи пътувания през уикенда, като тук тук , тук, тук, тук и кой би могъл да забрави тук и дори тук?

Чикаго се случва в моите три най-добри предпочитани американски градове: Архитектурата! Храната! Музеите! Пазаруването! Спато! Така че, когато добрите хора в Trump International поканиха няколко от нас в града наскоро през уикенда, за да тестват начина на живот на Тръмп преди 3-ото януари на тържественото откриване на Тръмп Торонто, аз опаковах фантастичните си панталони и се качих на полет на Портър до Чи-градът .

Оказва се, че това беше най -натовареният уикенд на годината, с празненства около 20 -ия годишен фестивал на Amazing Mile Lights в събота вечер. Фестивалът започва сериозно празничния сезон с грандиозен парад, воден от Grand Marshals Mickey Mouse, Minnie Mouse и техните приятели. Тръмп дори покани няколко истински елени на празненствата. Хиляди хора взеха блестящия парад и фойерверки – маса от човечеството, изтъкана през мостове и по улиците, докато ние взехме гледката от нашите плюшени столове в коктейлния коктейлен коктейл на хотел „Тръмп Чикаго“. Толкова страхотно.

Аз също ядях наистина добре. Прекрасен голям и бурен ресторант, наречен Quartino, е само на няколко пресечки от хотела, а готвачът Джон Колета и екипажът по същество изпратиха цялото меню за нас. Те правят всичко вътрешно, от моцарелата до сосовете и колбасите, салуми и пасти и десерти.

Като странична бележка, аз също обичах баните на Quartino – те са напълно старо училище и вместо дозатори за сапун имат автентични дозатори за сапун на прах! Храната в хотел „Тръмп“ също беше най-високо ниво, а вземането на силуета по време на закуска на ресторант на 16 етаж (наречен шестнадесет) е наистина специален начин да започнете деня.

Когато не ядех и не пазарувах (Nordstrom е малко над блок от хотела – Yikes), ние направихме неща като предприемане на архитектурна лодка на реката, последната от сезона (беше свободно). Аз също имах не едно, а две изключителни лечения на MEDSPA (поискайте от Джон за вашия масаж в Тръмп) и невероятно лице в стилния хотел на полуостров.

И тогава завърших уикенда, както би трябвало добър редактор на храни, с добре известен поничка на мътеница от трезор.

Долен ред: Просто не можете да сбъркате с уикенд в Чикаго.

Фото кредити:
1-6. Ейми Росен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *